Smokey

Smokey (Eppie) is een NRPS hengst. Hij is geboren op 1 mei 1997. Smokey is jarenlang als schouwhengst gebruikt en kwam verder nooit buiten.
De plek waar hij stond ging failliet, daardoor kwamen alle paarden op een veiling terecht. Hier werd dus ook deze mooie schouwhengst aangeboden. Op de veiling heette hij Eppie, maar op zijn paspoort heet hij Smokey en dit hebben wij aangehouden.
Bekenden van de stichting hebben hem vrijgekocht en naar ons toe gebracht. Het paard wist niet wat hem overkwam. Liefde aandacht en weidegang. Bij ons gaat hij nu elke dag s’ochtends enthousiast dravend, maar braaf aan de hand naar de wei en ‘s middags loopt hij voldaan mee terug naar zijn stal. Er zitten een aantal weides tussen, maar Smokey staat tegelijk met alle andere paarden buiten en dit gaat echt prima.
Smokey vindt het heerlijk om aangehaald te worden en veel aandacht te krijgen. Hij is niet beleerd onder het zadel, maar hij is wel fantastisch aan de hand. Verschillende soorten grondwerk vind hij helemaal geweldig. Wij willen heel graag dat Smokey een eigen fijn mens krijgt, iemand die voor hem door het vuur gaat, lekker met hem gaan werken en hem de liefde geeft waar hij om vraagt. Het is en blijft natuurlijk een hengst en daar moet zijn nieuwe eigenaar wel mee om kunnen gaan. Ben jij of ken jij iemand die deze lieverd eigen mens kan geven? 

Je mag Smokey ook bij ons laten en een vast bedrag per maand betalen voor stalling, hooi, stro, krachtvoer en weidegang.

Wil je Smokey adopteren, klik dan op adoptie.
Wil je Smokey adopteren en bij ons laten staan, neem dan contact met ons op.

Smokey

Smokey

Smokey

Smokey

Smokey

 

Volg ons en Vind ons leuk:

Reacties zijn gesloten.