Menu Sluiten

Vrijwilliger worden

Foto Margriet Markerink

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor de werkzaamheden rond en met de paarden, voor één of meerdere dagen in de week. We zoeken iemand die werken geen probleem vindt, het fijn vindt om met paarden om te gaan en vooral rustig van aard is. De werkzaamheden bestaan allereerst uit het uitmesten van de stallen en de weides. Daarnaast zijn er vele klussen en klusjes die gedaan moeten worden om voor de paarden een fijne omgeving te maken. Natuurlijk mag je ook contact maken met de paarden, maar dat kan alleen op een rustige benadering van de dieren. De meeste paarden vinden het fijn om geborsteld te worden. Mochten we zien dat je op een natuurlijke wijze met de paarden om kan gaan, dan is er meer mogelijk. Dat laatste gaat dan uiteraard eerst in overleg. De werkzaamheden en het omgaan met de paarden vinden plaats tussen 10:00 uur en 14:30 uur. Uiteraard drinken we samen ergens een kop koffie of iets dergelijks en de lunch gebruiken we samen (wel je eigen boterhammen meenemen).

Heb je interesse stuur dan een mail naar: info@paardenopvangachterhoek.nl .

Volg ons en Vind ons leuk: