Menu Sluiten

Diamo

Diamo is een Lusitano ruin van 10 jaar jong.
Hij is bij ons gekomen vanwege een cyste in zijn hoefbeen. Deze is verwijderd en behandeld, maar er is een kans dat deze terug kan komen. Grondwerk zijn we met hem voornamelijk mee bezig en rijden een paar keer gedaan maar dan heel licht en simpel. Hij bouwt tijdens het rijden snel spanning op en daarom willen wij nog wat meer met hem aan de gang voordat hij ter adoptie komt. Wanneer iemand hier zelf tijd en energie in kan steken om vanaf grondwerk langzaam naar het rijden toe te werken is dit misschien ook een mogelijkheid. Mocht daarvoor nog niemand zijn gaan wij van de zomer wat meer met hem aan het werk, in de tijd dat hij hier is is hij al veel opener geworden dus dit gaat zeker goed komen!

Diamo is nog niet klaar voor adoptie.

 Voor meer info over Diamo graag een mail naar info@paardenopvangachterhoek.nl.

Volg ons en Vind ons leuk: