Menu Sluiten

Dankzij Stichting Dierenlot hebben we een nieuwe start kunnen maken

Dierenlot

Wat hebben we een moeilijk jaar achter de rug, want ons spaarpotje was zo goed als leeg door een tweetal verhuizingen en daarbij komende extra (onvoorziene) kosten. En door het feit dat we onverwacht hele hoge dierenartskosten hebben gehad in het eerste half jaar van dit dit jaar.

Gelukkig wilde Stichting Dierenlot ons helpen om een herstart te kunnen maken. We hebben van Stichting Dierenlot een heel mooi (her-)startkapitaal gekregen. Hiermee hebben we een nieuwe start kunnen maken op onze nieuwe locatie en de benodigde materialen/spullen aan kunnen schaffen.

We zijn Stichting Dierenlot dan ook zeer dankbaar voor hun financiële steun.

Mede namens de paarden van de stichting.

Volg ons en Vind ons leuk: