De Paarden

In onze paardenopvang hebben we diverse paarden die te adopteren zijn. Deze paarden zijn op zoek naar een nieuwe en lieve eigenaar. Deze paarden vindt u hieronder.
Echter zolang ze bij ons zijn hebben we uw hulp nodig om ze te onderhouden. Klik op: Wat kunt u doen.

Er zijn ook paarden die bij ons blijven, omdat wij denken dat ze het niet meer aankunnen om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Voor deze paarden hebben we ook uw hulp nodig. Klik op: de paarden die bij ons blijven.

Diamo

Diamo is een Lusitano ruin van 10 jaar jong. Hij is bij ons gekomen vanwege een cyste in zijn hoefbeen. Deze is verwijderd en behandeld en hij bevind hier geen hinder van. Grondwerk zijn we met hem voornamelijk mee bezig en rijden een paar keer gedaan maar dan heel licht en simpel. Hij bouwt tijdens het rijden snel spanning op en daarom willen wij nog wat meer met hem aan de gang voordat hij ter adoptie komt. Wanneer iemand hier zelf tijd en energie in kan steken om vanaf grondwerk langzaam naar het rijden toe te werken is dit misschien ook een mogelijkheid. Mocht daarvoor nog niemand zijn gaan wij van de zomer wat meer met hem aan het werk, in de tijd dat hij hier is is hij al veel opener geworden dus dit gaat zeker goed komen!

Lees Verder
Geef een reactie

Fedor

Fedor is een 10 jarige ouderwetse type Fjord, ongeveer een D-pony maat maar zeker geschikt voor volwassenen. Op de foto links boven is hij 3 jaar oud. Wel echt een schatje die graag aandacht krijgt. Hij kan wat eigenwijs zijn maarja je hebt een Fjord of je bent het niet toch!? Hij is wat te dik dus de nodige kilo’s mogen er wel af, wie gaat met hem aan de slag?

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Fedor

Smokey

Smokey

Smokey (Eppie) is een NRPS hengst. Hij is geboren op 1 mei 1997. Smokey is jarenlang als schouwhengst gebruikt en kwam verder nooit buiten. De plek waar hij stond ging failliet, daardoor kwamen alle paarden op een veiling terecht. Hier werd dus ook deze mooie schouwhengst aangeboden.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Smokey

Pablo

Maak kennis met Pablo, een 10 jarige PRE ruin. Hij is bloedmooi laat dat voorop staan en zijn karakter is te gek! Helaas heeft hij een verzeend hoefbot, dit is een oude blessure. We zijn er achter dat dit bij te vaak en intensief rijden voor kreupelheid zorgt, grondwerk is tot nu toe nog geen probleem geweest. Of hij ter adoptie komt vinden we lastig omdat hij voor af en toe rijden geschikt is maar het geen garantie blijft. Voor grondwerk en coaching geen probleem.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Pablo