Menu Sluiten

Beschikbaar voor adoptie

In onze paardenopvang hebben we diverse paarden die te adopteren zijn. Deze paarden zijn op zoek naar een nieuwe en lieve eigenaar. Deze paarden vindt u hieronder.
Echter zolang ze bij ons zijn hebben we uw hulp nodig om ze te onderhouden. Klik op: Wat kunt u doen.

Er zijn ook paarden die bij ons blijven, omdat wij denken dat ze het niet meer aankunnen om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Voor deze paarden hebben we ook uw hulp nodig. Klik op: de paarden die bij ons blijven.

  • Diamo
    Diamo is een Lusitano ruin van 10 jaar jong.Hij is bij ons gekomen vanwege een cyste in zijn hoefbeen. Deze is verwijderd en behandeld, maar er is een kans dat deze terug kan komen. Grondwerk zijn we met hem voornamelijk mee bezig en rijden een paar keer gedaan maar dan heel licht en simpel. Hij bouwt tijdens het rijden snel spanning op en daarom willen wij nog wat meer met hem aan de gang voordat hij ter adoptie komt. Wanneer iemand hier zelf tijd en energie in kan steken om vanaf grondwerk langzaam naar het rijden toe te werken is…
  • Pablo
    Maak kennis met Pablo, een 10 jarige PRE ruin. Hij is bloedmooi laat dat voorop staan en zijn karakter is te gek! Helaas heeft hij een verzeend hoefbot, dit is een oude blessure. We zijn er achter dat dit bij te vaak en intensief rijden voor kreupelheid zorgt, grondwerk is tot nu toe nog geen probleem geweest. Voor grondwerk en coaching geen probleem. Pablo is nu op afstand geadopteerd.