De Paarden

In onze paardenopvang hebben we diverse paarden die te adopteren zijn. Deze paarden zijn op zoek naar een nieuwe en lieve eigenaar. Deze paarden vindt u hieronder.
Echter zolang ze bij ons zijn hebben we uw hulp nodig om ze te onderhouden. Klik op: Wat kunt u doen.

Er zijn ook paarden die bij ons blijven, omdat wij denken dat ze het niet meer aankunnen om naar een nieuwe eigenaar te gaan. Voor deze paarden hebben we ook uw hulp nodig. Klik op: de paarden die bij ons blijven.

Hope

Hope

Hope is een Arabische merrie. Ze is geboren op 1 april 1996. Hope kwam heel mager bij ons en was geestelijk getraumatiseerd. Dankzij onze vrijwilligers gaat het heel goed met haar. Ze is mooi op gewicht en knuffelen en borstelen vindt ze heel fijn. 

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Hope

Smokey

Smokey

Smokey (Eppie) is een NRPS hengst. Hij is geboren op 1 mei 1997. Smokey is jarenlang als schouwhengst gebruikt en kwam verder nooit buiten. De plek waar hij stond ging failliet, daardoor kwamen alle paarden op een veiling terecht. Hier werd dus ook deze mooie schouwhengst aangeboden.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Smokey

Diego

Diego

Diego is een PRE hengst (Pura Raza Española). Hij is geboren op 5 augustus 1995. Toen Diego bij ons kwam was hij erg mager en zat hij helemaal niet lekker in z’n vel. Na heel veel liefde en rust stond er een heel ander paard bij ons op de wei. We genieten nog steeds van zijn geweldige karakter. Hij kan zo lief en braaf zijn en daarnaast ook echt weer een hengst. Diego kan nog prima mee op een buitenrit. Hij kan de hele wereld aan.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Diego