De paarden die bij ons blijven

Deze paarden hebben bij ons hun thuis gevonden. Wij denken dat we ze niet kunnen bemiddelen. Daarom hebben we o.a. financiële hulp nodig voor deze paarden. Wilt u ons helpen? Klik op: Wat kunt u doen. Of doneer via de button hiernaast. Wij danken u hartelijk.

Grandioso

Grandioso_DSPhotography_SPA_28082016006portret

Dit is Grandioso. Grandioso is 12 jaar (2016) en een kruising tussen een Lusitano en een Andalusiër. Hij is bij ons gekomen, omdat de communicatie tussen hem en zijn mens niet soepel verliep. Wat natuurlijk kan, omdat eenvoudigweg niet iedereen bij elkaar past. Aan de buitenkant lijkt er niets mis met hem maar helaas zitten bij hem de littekens op zijn ziel. Grandioso is een geweldig paard. Wij zouden het fijn vinden als jij hem financieel wilt adopteren.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Grandioso

Campero

Campero

Campero is een 11 jarige (2016) PRE ruin. Op een dag na, dat hij zou worden ingeslapen, is hij bij ons gekomen. Campero heeft bij zijn vorige eigenaar door een ongeluk een blessure gekregen. Er is daarna niets meer met hem gedaan. Uiteraard is hij wel verzorgd geweest. Campero kwam bij ons de trailer uit en wist gelijk dat hij bij ons mocht zijn. Campero ziet er prachtig uit en is hartstikke lief en aanhankelijk. Hij kan met de juiste berijder en met de juiste kennis een prachtig paard zijn. Voorlopig mag hij een poos bij ons revalideren. Wij zouden het fijn vinden als jij hem financieel wilt adopteren

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Campero

Constance

Constance

Constance is een Arabier merrie. Ze is geboren op 31 mei 1993. Ze is een dame met een pittig karakter en heeft de nodige littekens op haar tere ziel staan. Constance kan soms onvoorspelbaar zijn naar vreemde mensen en daarom mag ze bij ons blijven. Constance heeft een mooie band met een jong meisje die ze vertrouwt. Wij zouden het fijn vinden als jij haar financieel wilt adopteren.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Constance

Gasto

Gasto

Gasto is een PRE ruin. Hij is geboren op 24 februari 1992. Gasto is alleen financiëel te adopteren. Doe een gift voor dit paard en help ons Gasto een fijne plek bij ons te geven.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Gasto

Xalapo

Xalapo

Xalapo is een Lusitano ruin. Hij is geboren op 6 april 2003. Xalapo is alleen financiëel te adopteren. Doe een gift voor dit paard en help ons Xalapo een fijne plek bij ons te geven.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Xalapo

Alconchel

Alconchel

Alconchel is een (Pura Raza Española) ruin. Hij is geboren op 12 juli 1994. Alconchel is alleen financiëel te adopteren. Doe een gift voor dit paard en help ons Alconchel een fijne plek bij ons te geven.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Alconchel

Comotu

Comotu

Comotu is een Menorquino ruin. Hij is geboren op 15 april 1996. Comotu is een aantal jaar geleden bij ons gekomen omdat hij een blessure had opgelopen tijdens het spelen van horseball.

Lees Verder
Reacties uitgeschakeld voor Comotu