Menu Sluiten

Wat u kunt doen om de stichting te steunen

Met welke bijdrage kunt u al iets betekenen als sponsor en/of donateur?

Voor € 40,00 per maand kunt u voor 1 paard het hooi en het krachtvoer betalen. U mag ook aangeven voor welk paard u dat wilt doen. We zetten dan uw naam bij het betreffende paard, zodat iedereen kan zien dat u dat paard sponsort.

Voor € 2.000,00 per jaar kan voor 1 paard een jaar lang onderdak en medicijnen betaald worden. U kunt ook aangeven welk paard u wilt sponsoren. We zetten de naam van uw groep, bedrijf of organisatie bij het betreffende paard.

Verder is uiteraard is elk bedrag welkom. Mocht u kiezen voor donatie voor een specifiek paard, dan zetten we uw naam bij het betreffende paard op de website.

Wilt u met uw bedrijf genoemd worden op onze sponsoren pagina? Wordt dan één van onze vaste sponsoren en help ook mee de paarden structureel te ondersteunen. De stichting is volledig afhankelijk van donaties en/of giften, dus alle (structurele) hulp is zeer welkom.

Met een automatische overschrijving kunt u maandelijks een vast bedrag aan de stichting overmaken.

IBAN:
NL41RABO 0136 91 8018 t.n.v. Stichting Paardenopvang Achterhoek.

Wij zijn een idealistische stichting, wat inhoudt dat al het geld naar de paarden gaat. Het bestuur en/of vrijwilligers ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Er is veel werk te doen: onder andere stallen en weides uitmesten en de verzorging van het terrein. Zie verder: Vrijwilliger worden.
Uiteraard is er ruimte om met de paarden om te gaan. Graag zien we hierin echter wel dat je al enige ervaring hebt met paarden.

Wij zijn ook erg blij met donaties in natura, zoals voer, hooi en/of stro, bezems, hooivorken, etc. 

Neem hiervoor contact op met Gerrit: tel: 06-53566691.

Sinds kort is de stichting een samenwerking aangegaan met DoeHetZelfNotaris.nl. U kunt er namelijk ook voor kiezen de stichting op te nemen in uw testament. Dit regelt u eenvoudig online. U kunt dit via DoeHetZelfNotaris.nl. regelen. Overzichtelijk en voor een laag bedrag, een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u dus tegen een laag tarief Stichting Paardenopvang Achterhoek opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Klik voor het maken van een akte op onderstaand logo.