Wat u kunt doen om de stichting te steunen

Met welke bijdrage kunt u al iets betekenen als sponsor en/of donateur?

Voor € 25,- per maand kunt u voor 1 paard het hooi en het krachtvoer betalen. U mag ook aangeven voor welk paard u dat wilt doen. We zetten dan uw naam bij het betreffende paard, zodat iedereen kan zien dat u dat paard sponsort.

Een groep mensen of een bedrijf kan voor € 1.000,- per jaar voor 1 paard een jaar lang onderdak en medicijnen verzorgen. U kunt ook aangeven welk paard u wilt sponsoren. We zetten de naam van uw groep, bedrijf of organisatie bij het betreffende paard.

Uiteraard is elk bedrag welkom. Mocht u kiezen voor donatie voor een specifiek paard, dan zetten we uw naam bij het betreffende paard op de website.

Met een automatische overschrijving kunt u maandelijks een vast bedrag aan de stichting overmaken.
Ons banknummer: IBAN.nr:
NL41RABO 0136 91 8018 t.n.v. Stichting Paardenopvang Achterhoek.

Wij zijn een Stichting, dus zonder commerciële doelstelling. Al het geld gaat naar de paarden.

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Er is veel werk te doen: onder andere stallen en weides uitmesten en de verzorging van het terrein. Zie verder: Vrijwilliger worden.
Uiteraard is er ruimte om met de paarden om te gaan. Graag zien we hierin echter wel dat je al enige ervaring hebt met paarden.

Wij zijn ook erg blij met donaties in natura, zoals voer, hooi en/of stro, bezems, hooivorken, etc. 

Neem hiervoor contact op met Gerrit: tel: 06-53566691.

We hebben ook een winkeltje met tweedehands paardenspullen. U kunt hiervoor een persoonlijk berichtje sturen naar de beheerster van onze facebookpagina of u kunt contact opnemen met Gerrit. Zie hierboven.

U kunt er ook voor kiezen de stichting op te nemen in uw testament. Dit regelt u eenvoudig online. Stichting Paardenopvang Achterhoek werkt samen met DoeHetZelfNotaris.nl. Daar regel je online, overzichtelijk en voor een laag bedrag, een testament, legaat, en/of een meerjarige schenking. DoeHetZelfNotaris werkt samen met notarissen in heel Nederland. Door deze samenwerking kunt u tegen een laag tarief Stichting Paardenopvang Achterhoek opnemen in een legaat of testament. Er is altijd een notaris bij u in de buurt. Klik voor het maken van een akte op onderstaand logo.