Menu Sluiten

NIEUWS

 • Dankzij Stichting Dierenlot hebben we een nieuwe start kunnen maken
  Wat hebben we een moeilijk jaar achter de rug, want ons spaarpotje was zo goed als leeg door een tweetal verhuizingen en daarbij komende extra (onvoorziene) kosten. En door het feit dat we onverwacht hele hoge dierenartskosten hebben gehad in het eerste half jaar van dit dit jaar. Gelukkig wilde Stichting Dierenlot ons helpen om een herstart te kunnen maken. We hebben van Stichting Dierenlot een heel mooi (her-)startkapitaal gekregen. Hiermee hebben we een nieuwe start kunnen maken op onze nieuwe locatie en de benodigde materialen/spullen aan kunnen schaffen. We zijn Stichting Dierenlot dan ook zeer dankbaar voor hun financiële…
 • De opvang is geïnterviewd door fei tv
  Bekijk op Facebook watch het interview met Gerrit over onze paardenopvang via deze link: https://fb.watch/bfDUFijn8l/
 • Roburt Geurts
  Namens al onze paarden willen wij Roburt Geurts heel hartelijk danken voor de Paasactie ‘Foto lezen’ die hij heeft gedaan en waarvan hij de opbrengst aan ons heeft geschonken. Roburt heeft 55 foto’s à € 5,00 per foto gelezen en daarmee het mooie bedrag van € 275,00 opgehaald voor de stichting. Uiteraard danken wij ook iedereen die aan deze heeft meegedaan en daarmee dus ook de stichting heeft gesteund. Echt geweldig!
 • Team Badeend haalt geld op voor de opvang
  Dit is het team Badeend. Zij hebben meegedaan met de Noaber competitie georganiseerd door de Gemeente Aalten, Brichbouw, Figulus en de Graafschap. Zij sporten samen en zetten zich daarnaast als team in voor diverse goede doelen door o.a. vrijwilligerswerk te verrichten of een actie op te zetten. Voor hun actie hebben zij onze stichting als goed doel gekozen en ze hebben het mooie bedrag van €70,00 voor onze stichting opgehaald. Echt helemaal geweldig! Mede namens onze paarden heel hartelijk dank!
 • Bedankt Van der Sluis Dakbedekkingen
  Langs deze weg willen wij Van der Sluis Dakbedekkingen danken voor de mooie donatie die zij heeft gedaan en op voorhand ook voor de komende donaties. Van der Sluis Dakbedekkingen is sinds vandaag ook opgenomen als sponsor op onze sponsoren-pagina. Wilt u ook op deze pagina staan met uw bedrijf? Wordt dan één van onze vaste sponsoren en help ook mee de paarden structureel te ondersteunen. De stichting is volledig afhankelijk van donaties en/of giften, dus alle (structurele) hulp is zeer welkom.
 • Grote verrassing van Stichting Dierenlot
  Zaterdag 6 maart 2021 zou eigenlijk het Award Gala van Stichting DierenLot zijn, maar in verband met de coronamaatregelen heeft dit al drie keer geen doorgang kunnen vinden. Daarom heeft Stichting DierenLot besloten om door middel van een filmpje een verrassing voor iedere erkend beneficiant bekend te maken. Iedere Erkend Dierenlot Beneficiant, waaronder dus ook de Stichting Paardenopvang Achterhoek, ontvangt het fantastische bedrag van € 2.000,00. Wat een geweldige verrassing was dit!  Onze dank is zeer groot!  Klik hier om naar het filmpje van de bekendmaking te gaan.
 • Uitslag Rabo ClubSupport 2020
  Iedereen die op ons heeft gestemd … heel hartelijk dank, ook namens onze paarden.
 • Unique Bikes bedankt!
  Hierbij willen wij UNIQUE BIKES uit Winterswijk heel hartelijk danken voor de fantastische donatie! Echt geweldig!
 • Wat een geweldige steun hebben we mogen ontvangen
  Namens de paarden van de stichting willen we iedereen heel hartelijk danken voor de donaties (rechtstreeks of via de crowdfundingsactie(s)). Zo geweldig en zo hartverwarmend! Na een zeer moeilijk jaar kunnen we nu weer verder. Mede dankzij jullie steun! De stichting is volledig afhankelijk van donaties en giften, dus structurele donateurs zijn altijd welkom.
 • Bedankt voor de mooie bijdrage aan spullen
  Anne, Carmen en Adriaan uit Houten, Hartelijk dank voor jullie mooie bijdrage in de tweedehands paardenspullen. Wij zijn daar erg blij mee. Bedankt, mede namens de paarden.