NIEUWS

 

Kijk  voor het laatste nieuws op onze homepagina ‘De Opvang’

DANKZIJ STICHTING DIERENLOT HEBBEN WE EEN NIEUWE START KUNNEN MAKEN.

Dierenlot

Wat hebben we een moeilijk jaar achter de rug, want ons spaarpotje was zo goed als leeg door een tweetal verhuizingen en daarbij komende extra (onvoorziene) kosten. En door het feit dat we onverwacht hele hoge dierenartskosten hebben gehad in het eerste half jaar van dit dit jaar.

Gelukkig wilde Stichting Dierenlot ons helpen om een herstart te kunnen maken. We hebben van Stichting Dierenlot een heel mooi (her-)startkapitaal gekregen. Hiermee hebben we een nieuwe start kunnen maken op onze nieuwe locatie en de benodigde materialen/spullen aan kunnen schaffen.

We zijn Stichting Dierenlot dan ook zeer dankbaar voor hun financiële steun.

Mede namens de paarden van de stichting.

 

 

 

 

 

 

16 maart 2021: Bedankt Van der Sluis Dakbedekkingen

Langs deze weg willen wij Van der Sluis Dakbedekkingen danken voor de mooie donatie die zij heeft gedaan en op voorhand ook voor de komende donaties. Van der Sluis Dakbedekkingen is sinds vandaag ook opgenomen als sponsor op onze sponsoren-pagina.

Wilt u ook op deze pagina staan met uw bedrijf? Wordt dan één van onze vaste sponsoren en help ook mee de paarden structureel te ondersteunen. De stichting is volledig afhankelijk van donaties en/of giften, dus alle (structurele) hulp is zeer welkom.

 


9 november 2020: Uitslag Rabo ClubSupport 2020

Iedereen die op ons heeft gestemd … heel hartelijk dank, ook namens onze paarden.

 


9 oktober 2020: WAT EEN GEWELDIGE STEUN HEBBEN WIJ MOGEN ONTVANGEN !!!

Namens de paarden van de stichting wil ik iedereen heel hartelijk danken voor de donaties (rechtstreeks of via de crowdfundingsactie(s)). Zo geweldig en zo hartverwarmend!

Na een zeer moeilijk jaar kunnen we nu weer verder. Mede dankzij jullie steun!

De stichting is volledig afhankelijk van donaties en giften, dus structurele donateurs zijn altijd welkom.

 


oktober 2020: Bedankt voor de geweldige donatie!

 

Hierdoor willen wij UNIQUE BIKES uit Winterswijk heel hartelijk danken voor de fantastische donatie! Echt geweldig!

 


 

14 oktober 2020: Bedankt voor de mooie bijdrage aan spullen

Anne, Carmen en Adriaan uit Houten,

Hartelijk dank voor jullie mooie bijdrage in de tweedehands paardenspullen. Wij zijn daar erg blij mee. Bedankt, mede namens de paarden.

 


3 oktober 2020: Nieuwe plek

Stallen in gebruik

Sinds 1 september 2020 is de Stichting Paardenopvang Achterhoek verhuist naar Heelweg. We zijn momenteel druk bezig met het klaarmaken van deze locatie. Inmiddels staan 5 van de 14 paarden, die bij de stichting staan, op de nieuwe locatie en binnenkort zullen nog 6 paarden verhuizen van de tijdelijke locatie naar de locatie in Heelweg. De overige 3 paarden staan op een tweede locatie en zij zullen daar blijven staan.

 

 

 


3 oktober 2020: Oproep voor omheining van 3 hectare grond

Heelweg ~ Met dank aan Omroep Gelderland voor de geboden mogelijkheid tot het doen van een live-oproep op de radio. ~

Klik hier voor het artikel en het geluidsfragment

 

 

 


8 juli 2020: Geld Aktie Eersel Young Leaders

De PCK Eersel Young Leaders hebben (voor de Corona) een geld actie opgestart en een mooie bedrag opgeleverd van €1.025,-! Dit bedrag hebben ze aan onze stichting gedoneerd! Wat een mooie initiatief van PCK Eersel, het geld wordt heel erg gewaardeerd en kunnen wij nog een poosje vooruit!

 


7 december 2019: Artikel Omroep Gelderland

Harreveld – paarden dreigen op straat te belanden ~
Klik Hier voor de hele artikel:

 

 


22 oktober 2019:Stichting Dierenlotsponsort Roundpen

GEWELDIG! Wij hebben een roundpen gesponsord gekregen van Stichting DierenLot! Wij doen heel veel grondwerk met de paarden en daar is deze echt perfect voor. Wij zijn er enorm blij mee! Neem een kijkje op hun pagina en wordt donateur van stichting DierenLot! Hiermee help je veel dieren stichtingen!