Sponsors

 

Dierenlot

DierenLot helpt
Nog veel te veel dieren in Nederland leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen.

 

Mijn naam is Ingrid Winkel en mijn bedrijf heet ‘metINGRID Office Support’. Ik ben een vindingrijke en ondernemende Virtual Assistant en ik zorg ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op de hoofdtaken binnen hun onderneming, door het overnemen van neventaken en het creëren van overzicht en daarmee ook rust voor die ondernemers en waardoor de ondernemers ook meer tijd over hebben voor hun bedrijf, hun privéleven en/of zichzelf.

Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied en of ik je wellicht kan helpen, neem dan contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek! Ik ben bereikbaar via 06-25521859 of via info@metingrid.nl

Of klik hier om een kijkje te nemen mijn website.

 

Je zou zo graag willen dat je dier je begrijpt. Je hebt er ook allerlei ideeën over en je kan het gedrag van je dier ook heel goed verklaren, maar je weet niet hoe je het gedrag kan veranderen. Met behulp van de Trust Technique gaat je dat wel lukken. Het belangrijkste in deze methode is jouw aandeel in de verandering van het gedrag van je dier. De Trust Technique erkent dat mensen en dieren gevoelens delen. Wanneer jij diegene kan zijn die altijd een rustig gevoel creëert, hoe denk je dat jullie relatie dan zal zijn?

 

 

Van der Sluis Dakbedekkingen is een dynamisch dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van platte- en licht hellende daken. Voor uw nieuwbouw- en renovatiedaken bent u bij ons aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor mooi resultaat waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één. Bent u op zoek naar een ervaren dakspecialist in de Achterhoek? Klik op het logo en u wordt doorgestuurd naar de website.

 

Nikita is “Centrum voor Paard en Ruiter
Een centrum waarbij je met elk probleem of uitdaging terecht kunt. Of het nu gaat om een fysieke of mentale kwestie, of je weet niet precies wat het probleem is. Wij bekijken vanuit een drie-eenheid (fysiek, mentaal, klassieke dressuur) wat de beste weg is om te bewandelen en waar de oplossing ligt. Dit doen wij indien nodig in samenspraak met verschillende specialisten die ook aangesloten zijn bij Centrum voor Paard en Ruiter.

 

Turbohoof Solutions
Zoekt u nog goed kwalitatief paarden hoef verzorgings producten? Dan neem een kijkje bij Turbohoof Solutions! Van starter pakketten voor beginnende bekappers tot Medical Boots, Turbohoof Solutions heeft een breed selectie.

 

http://www.paardenmagnetiseur.com/Magnetiseren is het overbrengen van energie. Het overbrengen van energie gaat meestal d.m.v. handoplegging. Maar ook breng ik de energie over zonder aan te raken dus door er er paar cm tot een paar meter vanaf te staan. Ik kan de energie echter ook sturen door mijn voeten en zelfs mijn ogen. Met name bij paarden is dat laatste succesvol gebleken bij paarden die je niet snel toe laten.

 

 

Paarden Waarden

Dit is een multimediaal en interactief portaal naar kennis en wetenswaardigheden over paarden en pony’s.
Wij worden gesponsord door fantastisch mooie foto’s van Margriet Markerink

 

 

jij bent veerkrachtig

Ik ben Lianne Kramer en vanuit Jij bent veerkrachtig geef ik jonge vrouwen (+/- 18-30 jaar) met één of meerdere seksueel misbruik ervaringen de veiligheid, het vertrouwen en de veerkracht om weer te durven leven na het overleven. Dat doe ik o.a. door middel van coaching (m.b.v. de paarden en/of creatieve werkvormen), theekransjes en chatavonden. Omdat jij mag zijn wie je bent, gewoon zoals je bent. Juist ook met jouw (levens)verhaal en jouw (levens)ervaringen.

 

Janna Bakker

Voor mij betekent de ervaring van leven dat we loslaten wie en wat we niet zijn en we ons herinneren wie we in wezen zijn. Puur, oneindig bewustzijn in een fysiek jasje met een enorm creatiepotentieel! En daar herinner ik je graag aan!

 

De VoerboerDe Voerboer is een ondernemend bedrijf in natuurlijke en gezonde diervoeding en overige dierbenodigdheden. Wij hebben met ons bedrijf bewust gekozen voor alleen maar gezonde diervoeders die van eerste kwaliteit zijn, maar bovenal waar GEEN kunstmatige ingrediënten in verwerkt zitten! Wij verkopen niet alle merken diervoeding; alleen diegene waar wij achter staan en waar wij van weten dat deze bijdragen tot het welzijn van uw dier.

 

logo_gelredierenartsem

 

 

 

 

agradi_logo

Besteld u wel eens veel of weinig bij Agradi? Klik de volgende keer dan eerst op de button. Het kost u niets extra’s, maar wij krijgen een commissie. U sponsort ons door een extra muisklik. Geweldig toch?