Sponsors

 

 

 

 

Nikita is “Centrum voor Paard en Ruiter
Een centrum waarbij je met elk probleem of uitdaging terecht kunt. Of het nu gaat om een fysieke of mentale kwestie, of je weet niet precies wat het probleem is. Wij bekijken vanuit een drie-eenheid (fysiek, mentaal, klassieke dressuur) wat de beste weg is om te bewandelen en waar de oplossing ligt. Dit doen wij indien nodig in samenspraak met verschillende specialisten die ook aangesloten zijn bij Centrum voor Paard en Ruiter.

 

KRISTIES MANAGEMENT B.V.

Turbohoof Solutions
Zoekt u nog goed kwalitatief paarden hoef verzorgings producten? Dan neem een kijkje bij Turbohoof Solutions! Van starter pakketten voor beginnende bekappers tot Medical Boots, Turbohoof Solutions heeft een breed selectie.

DierenlotDierenLot helpt
Nog veel te veel dieren in Nederland leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen.

 

Happie Horse Treats

Door het kopen van deze lekkere én gezonde paardensnoepjes heb je niet alleen een verantwoorde beloning voor je eigen paard, maar ondersteun je ook de Happie Horse Campagne van de Horse Lifestyle Foundation. Elk jaar van 4 oktober tot 31 december voeren zij actie voor paarden in nood. Dit jaar hebben zij ons ondersteund met heel veel hooi voor onze paarden.

 

 

http://www.paardenmagnetiseur.com/Magnetiseren is het overbrengen van energie. Het overbrengen van energie gaat meestal d.m.v. handoplegging. Maar ook breng ik de energie over zonder aan te raken dus door er er paar cm tot een paar meter vanaf te staan. Ik kan de energie echter ook sturen door mijn voeten en zelfs mijn ogen. Met name bij paarden is dat laatste succesvol gebleken bij paarden die je niet snel toe laten.

 

 

Paarden Waarden

Dit is een multimediaal en interactief portaal naar kennis en wetenswaardigheden over paarden en pony’s.
Wij worden gesponsord door fantastisch mooie foto’s van Margriet Markerink

 

 

jij bent veerkrachtig

Ik ben Lianne Kramer en vanuit Jij bent veerkrachtig geef ik jonge vrouwen (+/- 18-30 jaar) met één of meerdere seksueel misbruik ervaringen de veiligheid, het vertrouwen en de veerkracht om weer te durven leven na het overleven. Dat doe ik o.a. door middel van coaching (m.b.v. de paarden en/of creatieve werkvormen), theekransjes en chatavonden. Omdat jij mag zijn wie je bent, gewoon zoals je bent. Juist ook met jouw (levens)verhaal en jouw (levens)ervaringen.

 

Janna Bakker

Voor mij betekent de ervaring van leven dat we loslaten wie en wat we niet zijn en we ons herinneren wie we in wezen zijn. Puur, oneindig bewustzijn in een fysiek jasje met een enorm creatiepotentieel! En daar herinner ik je graag aan!

 

http://edeljuweel.nl/cart/index.htmlSandra Witteman van EDEL maakt prachtige, handgemaakte sieraden, zoals armbanden, ringen, oorbellen en colliers van paardenhaar in combinatie met goud of zilver, diamanten en andere
edelstenen.

 

 

De VoerboerDe Voerboer is een ondernemend bedrijf in natuurlijke en gezonde diervoeding en overige dierbenodigdheden. Wij hebben met ons bedrijf bewust gekozen voor alleen maar gezonde diervoeders die van eerste kwaliteit zijn, maar bovenal waar GEEN kunstmatige ingrediënten in verwerkt zitten! Wij verkopen niet alle merken diervoeding; alleen diegene waar wij achter staan en waar wij van weten dat deze bijdragen tot het welzijn van uw dier.

 

logo_gelredierenartsem