Sponsors

 

Dierenlot

DierenLot helpt
Nog veel te veel dieren in Nederland leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen.

 

Mijn naam is Ingrid Winkel en mijn bedrijf heet ‘metINGRID Office Support’. Ik ben een vindingrijke en ondernemende Virtual Assistant en ik zorg ervoor dat ondernemers zich kunnen focussen op de hoofdtaken binnen hun onderneming, door het overnemen van neventaken en het creëren van overzicht en daarmee ook rust voor die ondernemers en waardoor de ondernemers ook meer tijd over hebben voor hun bedrijf, hun privéleven en/of zichzelf.

Wil je meer weten over de diensten die ik aanbied en of ik je wellicht kan helpen, neem dan contact met me op. Ik ga graag met je in gesprek! Ik ben bereikbaar via 06-25521859 of via info@metingrid.nl

Of klik hier om een kijkje te nemen mijn website.

 

Van der Sluis Dakbedekkingen is een dynamisch dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van platte- en licht hellende daken. Voor uw nieuwbouw- en renovatiedaken bent u bij ons aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor mooi resultaat waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één. Bent u op zoek naar een ervaren dakspecialist in de Achterhoek? Klik op het logo en u wordt doorgestuurd naar de website.

 

http://www.paardenmagnetiseur.com/Magnetiseren is het overbrengen van energie. Het overbrengen van energie gaat meestal d.m.v. handoplegging. Maar ook breng ik de energie over zonder aan te raken dus door er er paar cm tot een paar meter vanaf te staan. Ik kan de energie echter ook sturen door mijn voeten en zelfs mijn ogen. Met name bij paarden is dat laatste succesvol gebleken bij paarden die je niet snel toe laten.

 

 

De VoerboerDe Voerboer is een ondernemend bedrijf in natuurlijke en gezonde diervoeding en overige dierbenodigdheden. Wij hebben met ons bedrijf bewust gekozen voor alleen maar gezonde diervoeders die van eerste kwaliteit zijn, maar bovenal waar GEEN kunstmatige ingrediënten in verwerkt zitten! Wij verkopen niet alle merken diervoeding; alleen diegene waar wij achter staan en waar wij van weten dat deze bijdragen tot het welzijn van uw dier.

 

logo_gelredierenartsem

 

 

 

Je zou zo graag willen dat je dier je begrijpt. Je hebt er ook allerlei ideeën over en je kan het gedrag van je dier ook heel goed verklaren, maar je weet niet hoe je het gedrag kan veranderen. Met behulp van de Trust Technique gaat je dat wel lukken. Het belangrijkste in deze methode is jouw aandeel in de verandering van het gedrag van je dier. De Trust Technique erkent dat mensen en dieren gevoelens delen. Wanneer jij diegene kan zijn die altijd een rustig gevoel creëert hoe denk je dat jullie relatie dan zal zijn?