Menu Sluiten

Sponsors

Dierenlot

DierenLot helpt Nog veel te veel dieren in Nederland leiden een buitengewoon beroerd bestaan. Ze worden opgesloten in veel te kleine hokken, soms ernstig mishandeld, op straat gezet of gewoon maar aan hun lot overgelaten. Dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Stichting DierenLot trekt zich het lot van deze dieren erg aan en wil ze graag helpen. We vinden het daarbij belangrijk om met name lokale en regionale, kleine en middelgrote, organisaties te steunen.

Paddy’s Choice voldoet aan een bijzonder voedingsdoel en daarom mag het dieetvoer genoemd worden!

Behalve een hoog gehalte aan essentiële voedingsstoffen wat zorgt voor optimale opname en benutten van de voedingsstoffen. Selectief grondstof keuze granen en bijproducten op versheid van de grondstoffen: nauwelijks afvalstoffen en dus geen verzuring t.a.v voeding

Van der Sluis Dakbedekkingen is een dynamisch dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het verwerken van platte- en licht hellende daken. Voor uw nieuwbouw- en renovatiedaken bent u bij ons aan het juiste adres. Jarenlange ervaring en het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor mooi resultaat waar u jarenlang geen omkijken meer naar heeft. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons op nummer één. Bent u op zoek naar een ervaren dakspecialist in de Achterhoek?

Robert Geurts, Paardenmagnetiseur
Magnetiseren is het overbrengen van energie. Het overbrengen van energie gaat meestal d.m.v. handoplegging. Maar ook breng ik de energie over zonder aan te raken dus door er er paar cm tot een paar meter vanaf te staan. Ik kan de energie echter ook sturen door mijn voeten en zelfs mijn ogen. Met name bij paarden is dat laatste succesvol gebleken bij paarden die je niet snel toe laten.

De Voerboer

De Voerboer is een ondernemend bedrijf in natuurlijke en gezonde diervoeding en overige dierbenodigdheden. Wij hebben met ons bedrijf bewust gekozen voor alleen maar gezonde diervoeders die van eerste kwaliteit zijn, maar bovenal waar GEEN kunstmatige ingrediënten in verwerkt zitten! Wij verkopen niet alle merken diervoeding; alleen diegene waar wij achter staan en waar wij van weten dat deze bijdragen tot het welzijn van uw dier.